Search for crossword answers and clues

Answer for the clue ""Sesame Street" watcher ", 3 letters:
tot

Alternative clues for the word tot

Usage examples of tot.

Het was een moeilijke taak, al kon zij nog zoo goed praten, en het was misschien tot het ongeluk van haar Georges, dat zij zoo pleitte, maar ach, de jongen was zoo verliefd, en misschien had hij het toch wel aan het rechte eind!

Zij vond er een verfijnd genot, vol wreedheid, in, hem dan uit te lokken tot gezegden, die zij, met een weinig valsch vernuft, als zeer weinig complimenteus wist te doen voorkomen, om ze hem daarna, met een tintelende ondeugendheid, voor de voeten te werpen.

And this answer the said Judge gives tot he said appellant as affirmative apostils, and orders that it be given to him immediately after the appeal presented to him.

That you got yon man to dog me all night, put a tot in every one of my pints, drown me with arrack punch, leave me with a whore?

Voor zoover mij bekend is, werd hij tot nu toe nog nooit levend naar Europa gebracht.

Ik verzoek morgen belet bij mevrouw Van Erlevoort en vraag Freddy tot mijn dochter.

De aanvankelijke publieke bewondering voor de wetenschappelijke bekwaamheid en snelle besluitvaardigheid waarmee de missie tot stand was gebracht, sloeg om in het tegendeel, en de berichten in de media werden even genadeloos als kwaadaardig.

Op grond van het verbruik tot nu toe schatte hij dat er nog net voldoende brandstof in de tanks zat voor een reis heen en terug, wat hij na een blik op de hemel nog heel wat vond.

Zijn neus was te lang en vormeloos, zijn ogen stonden te dicht bij elkaar en lagen diep in hun kassen waardoor hij een enigszins aapachtig uiterlijk kreeg, zijn tot een lach opgetrokken lippen en zijn rode krulhaar waren net krabbels in een kindertekening.

Men maakte zachtjes verschillende veronderstellingen, en iets van het geruisch dier veronderstellingen was tot Otto doorgedrongen.

Deze bijeenkomst heeft tot doel vast te stellen wat er tijdens de missie naar Rakhat precies is voorgevallen.

Waarom dorst zij dan nu bijna niet tot hem opzien, als vreesde zij iets in zijne blikken te lezen, dat haar zou doen ontstellen.

Priami fatorum, hic exitus ilium sorte tulit Troiam incensam et prolapsa videntem Pergama, tot quondam populis terrisque superbum regnatorem Asiae.

Askama was tegen George aan het kletsen over een lang, ingewikkeld verhaal dat ze samen hadden verzonnen, tot ze Kinsa en Fayer zag en de kinderen wegliepen om te spelen.

Zijn studententijd rees even, als een periode van jongensdartelheid, voor zijn geest, maar hij herinnerde zich tevens, hoe oom Verstraeten hem in die periode telkens had voortgedreven tot een examen, en van dat examen tot een ander examen.