Find the word definition

Could not find any definition of word "plek"

Usage examples of "plek".

Die avond, tussen de tweede en derde zonsondergang, vond George een geschikte plek om de Ultra-Light te verbergen terwijl de anderen het nieuwe kamp inrichtten.

Iets om voor te vechten, een probleem om op te lossen, een plek waar ze zich thuis voelden.

Laura heb gehad nooit hebben willen missen, maar dit is nu de juiste plek voor mij.

Ze vond met moeite een plek om te parkeren en vlot een bloemenstalletje, waar ze een boeket kocht voor dr.

Iedereen zuchtte opgelucht terwijl Marc een plek niet ver van de kust aanwees.

Impulsief had hij besloten op de eerste de beste open plek te landen in plaats van op de vlakte die Marc had aangewezen.

Marc konden opstijgen voor hun eerste verkenningstocht, die hen door een rivierdal naar de kleine bergketen ten noordoosten van de open plek zou brengen.

Marc de weg langs de rivier naar een beschutte plek vanwaar ze het dorp konden zien, hoewel niemand in het begin begreep waar hij eigenlijk naar wees.

De rest van het gezelschap zette hun kampeerbedden elke avond op een andere plaats neer en als het appartement was gevuld met gasten, sliepen ze eenvoudigweg op Runa-kussens op een plek waar ruimte was.

Toen Emilio midden in de morgen het terras opliep en slaperig in zijn gezicht wreef, probeerden George en Sofia te bepalen of ze een soort touwladder konden maken waarmee iemand uit de Ultra-Light kon springen terwijl zij met de laagst mogelijke snelheid over de open plek vloog, die dan het struikgewas kon verwijderen voordat zij probeerde te landen.

Supaari dat hij zijn plek had gevonden en had hij formeel zijn landsnaam, VaGayjur, aangenomen.

Nog geen week geleden, hadden zij, ginds op die plek, gepozeerd voor hun opgetogen kennissen!

Op het land vond ik het geheele embryonale haarkleed van het pasgeboren dier, een niet onbelangrijke hoop van zijdeachtig zachte, korte, maar golvende haren, die alle op een plek van geringen omvang bijeen lagen.